Fotbollstränaren Jürgen Klopp dyker upp på de nya sexpacken med Warsteiners alkoholfria pilsner. Den nya designen på förpackningarna för Warsteiner Alkoholfrei och Warsteiner Herb Alkoholfrei börjar säljas i Tyskland i slutet av augusti.

”Så ser vinnare ut” är den slogan som ackompanjerar bilden av Liverpools tyske succétränare Jürgen Klopp på Warsteiners nya sexpack med alkoholfri pilsner. Enligt Warsteiner Gruppes marknadsdirektör Marcus Wendel passar texten inte bara Jürgen Klopp, utan även produkten som utsetts till testvinnare av Stiftung Warentest.

Båda de nya sexpacken kommer att börja säljas i Tyskland i slutet av augusti (foto: Warsteiner).

På sexpacken med Warsteiner Herb Alkoholfrei ses Jürgen Klopp med en ölflaska i handen och citatet ”Ni kan åka hem”. Marcus Wendel beskriver en situation som många känner igen sig i: “Alla festar, utom en kompis som måste köra hem alla efter kalaset. Warsteiner Herb Alkoholfrei är ett bra pilsneralternativ för alla bilförare.”

Warsteiner är ett av de största privatägda bryggerierna i Tyskland. Det grundades 1753 och ägs i dag av den nionde generationen. I Warsteiner Gruppe ingår även Herforder Brauerei, Privatbrauerei Frankenheim och Paderborner Brauerei. Man har även andelar i König Ludwig Schlossbrauerei. I dagsläget exporterar Warsteiner sina produkter till drygt femtio länder världen över.